Behandelingen

Heeft u gezondheidsklachten of zit u minder lekker in uw vel? Dan nodig ik u graag uit bij voetreflexpraktijk Raccoon.

Middels tong-pols en voetdiagnostiek breng ik uw klachten in kaart

Ik maak gebruik van verschillende  therapeutische vormen die ik combineer om voor u een passende behandeling samen te kunnen stellen.

Enkele van onze behandelingen:

Voetreflexologie is een vaardigheid en een wetenschap die gebaseerd is op het principe van reflexpunten op handen en voeten, die verbonden zijn met alle lichaamsorganen.  Door stimulans van die reflexpunten zorgen wij dat u zich beter voelt.

Om een goede gezondheid te behouden moeten de energiestromen binnen het lichaam stromen en in balans zijn. Ziekte is een disbalans in deze energie. Raccoon zorgt ervoor dat de energiestromen in uw lichaam weer in balans komen.

De Dorn methode wordt gebruikt bij zachte gewricht- en rugwervelcorrectie. Veel rug-, heup en nekklachten ontstaan door beenlengteverschil. Met bewegingstherapie kunnen wij  deze rug, heup en nekklachten verhelpen.

Triggerpoints veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaaltunnel syndromen. Met behulp van massage kunnen wij doeltreffend deze triggerpoints behandelen.

Met Oncoreflex massages behandelen wij de negatieve bijwerkingen van een chemokuur,

Tenen geven u inzicht in uzelf en in uw gezinsleden. Het zal u verbazen wat uw tenen u te vertellen hebben.

Voetreflex praktijk Raccoon is gevestigd in Tiel, aan De Wingerd 2. Onlangs zijn wij verhuist waar wij u in onze splinternieuwe praktijkruimtes nog beter van dienst kunnen zijn. Ingang is in het souterrain.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met 0344-623673, of mailen met info@voetreflexraccoon.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.