UA-113450470-1

Behandelingen Raccoon

Enkele van de behandelingen die door Voetreflex Raccoon worden aangeboden:

Voetreflexologie is een vaardigheid en een wetenschap die gebaseerd is op het principe van reflexpunten op handen en voeten, die verbonden zijn met alle lichaamsorganen.  Door stimulans van die reflexpunten zorgen wij dat u zich beter voelt.

Om een goede gezondheid te behouden moeten de energiestromen binnen het lichaam stromen en in balans zijn. Ziekte is een disbalans in deze energie. Raccoon zorgt ervoor dat de energiestromen in uw lichaam weer in balans komen.

De Dorn methode wordt gebruikt bij zachte gewricht- en rugwervelcorrectie. Veel rug-, heup en nekklachten ontstaan door beenlengteverschil. Met bewegingstherapie kunnen wij  deze rug, heup en nekklachten verhelpen.

Triggerpoints veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaaltunnel syndromen. Met behulp van massage kunnen wij doeltreffend deze triggerpoints behandelen.

Met Oncoreflex massages behandelen wij de negatieve bijwerkingen van een chemokuur.

Tenen geven u inzicht in uzelf en in uw gezinsleden. Het zal u verbazen wat uw tenen u te vertellen hebben.

Voetreflex praktijk Raccoon is sinds kort gevestigd in het souterrain aan De Wingerd 2 in Tiel

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met 0344623673, of mailen met info@voetreflexraccoon.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.