UA-113450470-1

Even voorstellen

Mijn naam is Roelie Jansen-Vallen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn twee dochters zitten op de middelbare school en mijn  (pleeg)zoon woont met zijn vrouw in zijn geboorteplaats Hannover. Wij wonen inmiddels alweer bijna 20 jaar in Tiel.

Na de MAVO ben ik de MTRO (MEAO voor Toerisme) gaan doen. Aansluitend heb ik gewerkt bij zowel het VVV in Tiel als in Buren. Daarna ben ik per toeval komen te werken bij een grote houtimporteur waar ik tot de geboorte van mijn oudste dochter ben blijven werken. Ik miste bij mijn kantoorbaan de creatieve en dienstverlenende factoren en kwam in aanraking met voetreflextherapie. Hiervoor gebruik je je handen en creativiteit.

Ik ben een 4 jarige opleiding gaan volgen met een jaar medische basiskennis. Met beide HBO diploma’s op zak heb ik me aangemeld bij de VNT-Nederland , waar ik nu sinds 2004 lid van ben.

In december 2013 heb ik in India een week lang intensief les gekregen van een zeer ervaren voetreflextherapeut die al 25 jaar actief is in Ahmedabad deelstaat Gujarati, India.

Ik studeer  vanaf 2017 Chinese Geneeskunde bij Qing-bai waar ik inmiddels het eerste jaar Acupunctuur succesvol heb afgesloten. Momenteel volg ik het tweede jaar en ik verwacht in 2019 de opleiding af te kunnen ronden. Acupunctuur is nu al een prachtige aanvulling voor mijn praktijk.

Daarnaast deed ik tegelijkertijd de opleiding Onco-Reflex bij Total Health. Deze heb ik inmiddels succesvol afgesloten. Het grote voordeel hiervan is dat ik acupressuurpunten in combinatie voetreflex kan inzetten om mensen met ernstige ziektes zoals kanker te kunnen ondersteunen.

Mijn praktijkruimte bevind zich in het souterrain onder ons huis. De praktijk is onlangs verhuist naar de Wingerd 2 in Tiel. Zaterdag 3 november zal de feestelijke opening zijn om 11 uur.

Ik heet u van harte welkom.

Roelie Janssen-Vallen