Recensies

Echte aanrader

★★★★★
5 5 1
“Een aanrader om mee te maken. Niks zweverigs, maar een heerlijke massage voor je voeten.”

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
“Leuke vrouw, weet waar ze het over heeft. En mij heeft ze goed geholpen. eergisteren”

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
“Prettige ontvangst en behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar”

Fijne therapeut

★★★★★
5 5 1
“Prettige behandeling, fijne therapeut. Voor herhaling vatbaar.”

Uitmuntend

★★★★★
5 5 1
“Mijn eerste indruk is zeker heel positief en de bekwaamheid kwam zeker heel goed over. Heb gelijk voor een 2e sessie geboekt.”

Ontspannen

★★★★★
5 5 1
“Heel ontspannen om mee te maken, voor herhaling vatbaar. Goed voor je lichaam.”

Leuke ervaring

★★★★★
5 5 1
“Het was een erg leuke ervaring. Tenen lezen was voor mij helemaal nieuw. Maar het klopt precies. Erg leuk dat jouw karakter afleesbaar is aan je tenen.... ”

Vakkundig

★★★★★
5 5 1
“Zeer vakkundig en zorgvuldig gaat ze te werk met liefde voor haar vak! Dat is heel goed merkbaar.”

Verassend

★★★★★
5 5 1
“Zeer verrassende ervaring, komt verrassend dicht bij met het tenen lezen. Zeer professionele behandeling gehad. Ga zeker nog maals terug. Kortom een aanrader.”

Bijzonder

★★★★★
5 5 1
“Mijn bezoek was verrassend en heel plezierig. Het tenen lezen verrassend en bijzonder, de voetreflex prettig. Een aanrader.”

Persoonlijke aandacht

★★★★★
5 5 1
“Zeer professioneel. Zeer ervaren en heel vriendelijk. Ook fijne persoonelijke aandacht. Ik heb het als zeer prettig ervaren en ga in de toekomst zeker terugkomen ”

Relaxt

★★★★★
5 5 1
“Had dit aan mijn zoon cadeau gegeven die aan zijn examen moest beginnen, zodat hij zo relaxt als mogelijk zou zijn. Dit is gelukt.

Top!!

★★★★★
5 5 1
“Roelie is vriendelijk is professioneel en neem de tijd en luisterd naar je. Kwam bij haar met meerdere klachten. Roelie heeft me zeer zeker goed geholpen”

Aanrader

★★★★★
5 5 1
“Zeker een aanrader voor een ontspannende behandeling”

Erg fijn

★★★★★
5 5 1
“Super fijn en professioneel”

Professioneel

★★★★★
5 5 1
“Heel professionele behandeling en tevens persoonlijk. Ik ben in 1 behandeling van een tennisarm af gekomen. Plus heb verder veel profijt voor mijn gezondheid.”

Vertrouwd

★★★★★
5 5 1
“Dankjewel voor de behandeling. Het voelt vertrouwd.”

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
“Roelie is niet alleen zeer professioneel maar ook een warme persoonlijkheid .Ik kom regelmatig voor een behandeling en ben iedere keer weer zeer tevreden.”

Kwaliteit van leven

★★★★★
5 5 1
“Al drie jaar heb ik voetreflex behandelingen bij deze deskundige therapeute Niet alleen deskundig maar daarnaast oprechte aandacht en belangstelling voor de patient”

Prettig

★★★★★
5 5 1
“De eerste behandeling gekregen van mijn zusje en daarna niet meer weg gegaan! Elke maand een cadeautje voor mijzelf... Roelie is heel bekwaam en gewoon... ”

Aanrader

★★★★★
5 5 1
“Professioneel en deskundig! Haar voetenreflex is ontspannend, het geeft je rust in je lichaam en geest. Even tijd voor je zelf! Roelie neemt ook de tijd... ”

Klachten weg

★★★★★
5 5 1
“Ben nu 1 jaar onder behandeling voor mijn hoofdpijn en heb er veel baat bij. Roelie zal alles uitproberen om je klachten te ver minderen. Goede lieve vakvrouw!”

Roelie is een vakvrouw

★★★★★
5 5 1
“De voetreflexie van Roelie is ontspannend, mijn voeten voelen weken ontspannen aan. Bovendien stimuleert het de doorbloeding.”