UA-113450470-1

Recensies

Recensie #1

★★★★★
5 5 1
Een aanrader om mee te maken. Niks zweverigs, maar een heerlijke massage voor je voeten.

Recensie #2

★★★★★
5 5 1
Leuke vrouw, weet waar ze het over heeft. En mij heeft ze goed geholpen. eergisteren

Recensie #3

★★★★★
5 5 1
Prettige ontvangst en behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar

Recensie #4

★★★★★
5 5 1
Prettige behandeling, fijne therapeut. Voor herhaling vatbaar.

Recensie #5

★★★★★
5 5 1
Mijn eerste indruk is zeker heel positief en de bekwaamheid kwam zeker heel goed over. Heb gelijk voor een 2e sessie geboekt.

Recensie #6

★★★★★
5 5 1
Heel ontspannen om mee te maken, voor herhaling vatbaar. Goed voor je lichaam.

Recensie #7

★★★★★
5 5 1
Het was een erg leuke ervaring. Tenen lezen was voor mij helemaal nieuw. Maar het klopt precies. Erg leuk dat jouw karakter afleesbaar is aan je tenen. Roelie was erg vriendelijk en er hing een ontspannen sfeer! Ik kan niet anders zeggen ‘ik kom zeker een keer terug’.

Recensie #8

★★★★★
5 5 1
Zeer vakkundig en zorgvuldig gaat ze te werk met liefde voor haar vak! Dat is heel goed merkbaar.

Recensie #9

★★★★★
5 5 1
Zeer verrassende ervaring, komt verrassend dicht bij met het tenen lezen. Zeer professionele behandeling gehad. Ga zeker nog maals terug. Kortom een aanrader.

Recensie #10

★★★★★
5 5 1
Mijn bezoek was verrassend en heel plezierig. Het tenen lezen verrassend en bijzonder, de voetreflex prettig. Een aanrader.

Recensie #11

★★★★★
5 5 1
Zeer professioneel. Zeer ervaren en heel vriendelijk. Ook fijne persoonelijke aandacht. Ik heb het als zeer prettig ervaren en ga in de toekomst zeker nog een aantal keer.

Recensie #12

★★★★★
5 5 1
Had dit aan mijn zoon cadeau gegeven die aan zijn examen moest beginnen, zodat hij zo relaxt als mogelijk zou zijn. Roelie Janssen was zo aardig om dit op korte termijn nog in te plannen. Hij heeft het zeker ervaren als een ontspanningsmoment. een aanrader dus!

Recensie#13

★★★★★
5 5 1
Roelie is vriendelijk is professioneel en neem de tijd en luisterd naar je. Kwam bij haar met meerdere klachten. Roelie heeft me zeer zeker goed geholpen. Vooral de voetreflexmassage waar ik zeker ontspannen van werd. Dank je wel Roelie.

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Zeker een aanrader voor een ontspannende behandeling

Aanrder

★★★★★
5 5 1
Super fijn en professioneel

Professioneel en persoonlijk.

★★★★★
5 5 1
Heel professionele behandeling en tevens persoonlijk. Ik ben in 1 behandeling van een tennisarm af gekomen. Plus heb verder veel profijt voor mijn gezondheid.

613523104

★★★★★
5 5 1
Dankjewel voor de behandeling. Het voelt vertrouwd.

Zeer kundig

★★★★★
5 5 1
Roelie is niet alleen zeer professioneel maar ook een warme persoonlijkheid .Ik kom regelmatig voor een behandeling en ben iedere keer weer zeer tevreden.

Kwaliteit van leven

★★★★★
5 5 1
Al drie jaar heb ik voetreflex behandelingen bij deze deskundige therapeute Niet alleen deskundig maar daarnaast oprechte aandacht en belangstelling voor de cliënt. Ze is in staat om op energetisch niveau af te stemmen waardoor je je gezien en gehoord voelt. Zeker wanneer je je over geeft aan de behandeling bereik ik een diepte ontspanning die ik nog nooit ergens anders heb bereikt. De behandelingen in deze praktijk zijn voor mij essentieel voor de kwaliteit van mijn leven geworden. Dank Roelie.

Prettig

★★★★★
5 5 1
De eerste behandeling gekregen van mijn zusje en daarna niet meer weg gegaan! Elke maand een cadeautje voor mijzelf... Roelie is heel bekwaam en gewoon een lieverd!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Professioneel en deskundig! Haar voetenreflex is ontspannend, het geeft je rust in je lichaam en geest. Even tijd voor je zelf! Roelie neemt ook de tijd voor je tijdens de behandeling. Dat werkt ontstressend. Ik verheug me er elke maand weer op. Een aanrader, Roelie is een fijne vrouw, vriendelijk en persoon waar je je zelf bij kan zijn!

Heerlijke bdhandeling

★★★★★
5 5 1
Ben nu 1 jaar onder behandeling voor mijn hoofdpijn en heb er veel baat bij. Roelie zal alles uitproberen om je klachten te ver minderen. Goede lieve vakvrouw!

voetreflexie

★★★★★
5 5 1
De voetreflexie van Roelie is ontspannend, mijn voeten voelen weken ontspannen aan. Bovendien stimuleert het de doorbloeding.