Behandelingen

Heeft u gezondheidsklachten of zit u minder lekker in uw vel? In deze tijd is het juist zo belangrijk om goed voor uzelf te zorgen.

Ik nodig u graag uit bij voetreflexpraktijk Raccoon.

Middels tong-pols en voetdiagnostiek breng ik uw klachten in kaart

Ik maak gebruik van verschillende  therapeutische vormen die ik combineer om voor u een passende behandeling samen te kunnen stellen.

Enkele van onze behandelingen:

Voetreflexologie is een vaardigheid en een wetenschap die gebaseerd is vanuit het principe van overeenkomstige vormen, organen en lichaamsdelen die in vorm op elkaar gelijken zijn ook inwendig en functioneel met elkaar verbonden en beinvloeden elkaar.  Via voetreflex werk je met gebieden die de grote schaal van de persoon “reflexteren” op een kleine schaal, namelijk de voeten. Zo kan je de persoon behandelen met de klacht  ipv alleen de klacht.

Om een goede gezondheid te behouden moeten de energiestromen binnen het lichaam stromen en in balans zijn. Ziekte is een disbalans in deze energie. Raccoon zorgt ervoor dat de energiestromen in uw lichaam weer in balans komen.

De Dorn methode wordt gebruikt bij zachte gewricht- en rugwervelcorrectie. Veel rug-, heup en nekklachten ontstaan door beenlengteverschil. Met bewegingstherapie kunnen wij  deze rug, heup en nekklachten verhelpen.

Guasha therapie is een eeuwenoude schraaptechniek met als doel het verwijderen van afvalstoffen die opgeslagen zijn in het bindweefsel. Guasha verbeterd de doorstroming van bloed en energie. Guasha kan je doen met een jadesteen of een Chinese rijstlepel waarmee je over de huid schraapt waaop guasha olie is aangebracht. Er verschijnen “bloeduitstortingen” (Sha) onder de huid varierend van rood tot grijs/zwart. Aan de kleur van de sha kan men zien of het een acute of een chronische stagnatie is. Hoe donkerder, hoe chronischer. Bij een normale conditie verdwijnen de rode delen volledig binnen 3 tot 7 dagen. Het schrapen samen met de werking van de olie zorgt voor ontgifting van het lichaam. Het is dan ook raadzaam om nadien extra water te drinken!

Met Oncoreflex massages behandelen wij de negatieve bijwerkingen van een chemokuur, zo kan het zelfgenezend vermogen gestimuleerd worden.

Tenen geven u inzicht in uzelf en in uw gezinsleden. Het zal u verbazen wat uw tenen u te vertellen hebben.

Voetreflexpraktijk Raccoon is gevestigd in Tiel, aan De Wingerd 2. (Drumpt)
De praktijk bevindt zich  in het souterrain.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met 0344-623673, of mailen met info@voetreflexraccoon.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.