Reflexologie voor kinderen

Reflexologie zal een positieve bijdrage leveren aan het in ontwikkeling zijnde immuunsysteem van babies en kinderen. Reflexologie biedt bescherming tegen en verlichting van veelvoorkomende kwalen zoals:

  • Tanden krijgen
  • Darmkrampjes
  • Koorts
  • Snacht’s huilen of onrust zonder reden

Voetreflexraccoon kan u helpen uw kind te ondersteunen. Daarnaast versterkt het ook de emotionele band met uw kind.

Moxatherapie voor nog niet geborenen.

Moxa-therapie;  wanneer je kindje in een stuit ligt is het verstandig om in week 33 of 34 te beginnen met moxa te behandelen.  Hoe vroeger je daarmee begint hoe meer kans je hebt dat je kindje spontaan draait. Je hebt 75% kans dat het lukt.

Natuurlijk heb je altijd kans dat het kindje uit zichzelf draait, met Moxa help je het een handje.

Een Moxa-stick lijkt op een sigaar, gemaakt van bijvoetskruid. Deze steek je aan en je beweegt deze bij een specifiek accupunctuurpunt.   Je voelt dan een aangename warmte.  Hierdoor  lok je bewegelijkheid uit en zo uiteindelijk op natuurlijke wijze te kunnen draaien.

Ongeveer 96 % van alle baby’s ligt aan het eind van de zwangerschap in een hoofdligging,  0,5%  neemt een dwarsligging aan en 3,5% ligt in een stuitligging.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd bellen met 0344623673, of mailen met info@voetreflexraccoon.nl. U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.